Opdag hvem jeg er som person ud over værende IT-kyndig

Hvem er jeg

Birk arbejder

Nogle sjove facts om mig selv

Jeg er stor fan af te. Jeg spiller både klaver, accordion og bas og synger i musical. Jeg har lagt budget for, hvad jeg ville bruge pengene på, hvis jeg vandt EuroJackpot. Min livret er Pizza som jeg selv laver, og jeg har aldrig brækket noget.

Hvem jeg er som person

På min vej til at blive programmør, har jeg valgt at lægge et særligt fokus inde for Web programmering. Musikken som altid har været en stor del af mit liv, har givet mig den sans for detaljer, som jeg også bruger, når jeg sidder foran skærmen og koder. Når det er varmt, nyder jeg at gå lange ture sammen med kæresten, men ellers finder man os nok mest i sofaen med en god tv-serie.

Jeg balancerer min hverdag mellem det praktiske og kreative. Det er vigtigt for mig, at give plads til kreativ udfoldelse i form af musik og teater. For det er de mennesker og oplevelser jeg møder, både i mit arbejdsliv og i min kreative verden, der gør at jeg aldrig går død i det, og mister lysten til arbejdet. Jeg har arbejdet hårdt, for nå der hvor jeg er i dag, men jeg ser også frem til at finde ud af hvor min karriere fører mig hen. Det er de daglige udfordringer som jeg finder meningsfulde. Så kort: Jeg elsker hvad jeg laver, og jeg ser frem til en spændende fremtid med det.


Mit liv som programmør

Webprogrammeringen startede for mig efter en tur på Københavns Universitet som Musik studerende i 2014. Der opdagede jeg hurtigt at det ikke skulle være musikken, der skulle være min levevej. valgte jeg i stedet at kigge på mine andre interesser, nemlig matematik og teknik. Jeg valgte at søge ind på erhvervsskolen TEC i slutningen af 2015, for at starte på Data- & Kommunikationsuddannelsen, da jeg også følte et stærk behov for den praktiske del af faget, og ikke kun den boglige. Og så var jeg pludselig Datateknikker Elev med speciale i programmering.

Programmering faldt mig meget naturligt. Jeg har altid været logisk anlagt, og har haft flair for design og kundetilfredshed. Dette har ført til min store interesse for web programmering, da jeg betragter det som ansigtet udadtil, for de fleste firmaer.

Og det var her at jeg gik i gang med at uddanne mig. Jeg har undervejs været i arbejde i en mellemstor virksomhed i Helsingør, hvor jeg for alvor lærte, at have ansvar som IT-supporter. Der lavede jeg forskellige programmerings projekter sideløbende med uddannelsen.

I 2021 blev jeg færdig uddannet, og gik derfra med et 12-tal for mit afsluttende projekt.

Birk i profil
Birk arbejder - BW

Hvad har jeg lavet & hvad kan jeg

Hvis du vil dykke dybere ned i mine kompetencer og evner, er du velkommen til at kaste et blik på mit CV. Mit CV indeholder alle de sædvanelige punkter, men forstå at jeg ikke pynter på mine evner (det kan der alligevel ikke komme noget godt ud af).